Jullie gaan trouwen, wat onwijs leuk! Gefeliciteerd!! Al druk bezig met alle voorbereidingen? Om jullie een idee te geven van hoe de prijzen voor een op maat gemaakte huwelijkskaart zijn heb ik hierbij een uitleg.

Ontwerpkosten  Ontwerpkosten Studio LND Huwelijkskaarten Op Maat Gemaakt

Enkel Op Maat Gemaakte Huwelijkskaart Studio LND  

          Enkel het ontwerpen van de huwelijkskaart: € 100,-

Huwelijkskaart plus extra kaart op maat gemaakt Studio LND

 

      Het ontwerpen van de huwelijkskaart en 1 extra kaart (bv Save the Date, Bedankkaartje, Menukaart etc):  € 125,-

Huwelijkskaart plus twee extra kaarten op maat gemaakt Studio LND

 

 Het ontwerpen van de huwelijkskaart en 2 extra kaarten (bv Bedankkaartje en Menukaart):  € 150,-

Huwelijkskaart met lint en of ander handwerk op maat gemaakt Studio LND

 

          Het ontwerpen/maken van een huwelijkskaart met lint en/of met de hand bewerkt: € 125,-

 

Voorbeeld drukkosten  Drukkosten Studio LND Huwelijkskaart Op Maat Gemaakt

Ik ga altijd uit van een standaard kaartje voor het uitleggen van de prijzen. Een standaard kaartje is een kaartje van 13 x 13 cm (vierkant), welke je open kunt vouwen (uitgevouwen dus 13 x 26 cm). Het papiersoort wat bij dit standaard kaartje gebruikt wordt is mat papier, 300 gr. Mooi stevig papier waardoor jullie kaart goed bij de ontvangers terecht komt en nog maanden op een plank gezet kan worden. De kaart zal in een witte envelop verzonden worden van 14 x 14 cm, perfect passend om de kaart. De kaart is aan beide zijden geprint. Voor 100 van deze kaarten inclusief enveloppen betaal je € 85,- voor de drukkosten. 

Dus stel je wilt alleen een huwelijkskaart laten ontwerpen en je wilt zoals hierboven genoemd 100 kaarten in datzelfde formaat dan komt je totaal prijs op: € 100,- + € 85,- = € 185,- is € 1,85 per kaart.

Het fijne van mijn concept is dat je eigenlijk alles nog aan kan passen en het zo duur/goedkoop kunt maken als jullie het zelf willen. Wat kan er allemaal aangepast worden? Eigenlijk alles wat betrekking heeft op het drukwerk:

• De aantallen - wil je er 75, 30, 119, het kan allemaal.

• Het formaat van de kaart -  vierkant, rechthoekig, langwerpig, enkelzijdig, dubbelzijdig, naar boven- naar links geopend, met deurtjes, noem het maar op.

• Het papiersoort - met een glim, parelmoer, Oud Hollands, mat, spierwit, off white

• De envelop - wit, karton, Oud Hollands en allerlei andere kleuren

Elke aanpassing of verandering maakt de prijs natuurlijk anders. Dat kan ik helemaal voor je uitzoeken en opvragen bij de drukker zodat je zeker weet waar je aan toe bent.

 

Proefdruk

Een proefdruk van jullie kaart laat ik altijd maken wanneer jullie het ontwerp helemaal goed vinden. De proefdruk heeft het formaat en papier naar jullie keuze. Het is dan al echt jullie kaart.

Kosten bedrukt lint

Stel jullie willen in/door/over jullie huwelijkskaart graag bijpassend lint met jullie namen hier op gedrukt, dat kan de kaart helemaal mooi af maken. De kosten van bedrukt lint gaan vanaf € 36,00 voor 25 m van 2 cm dikte.

Verzendkosten

Jullie pakket wordt verzonden via Post NL. De verzendkosten hiervoor zijn € 6,95 per pakket. Wonen jullie bij mij in de buurt dan kan ik het pakket eventueel persoonlijk bij jullie bezorgen of jullie kunnen deze, wanneer dit beter uitkomt, bij mij op komen halen.

Voor een pakket naar België zijn de kosten € 13,00.

 

Het is een heel verhaal, maar ik werk dan ook vanuit een concept met een verhaal. Het wordt echt jullie eigen persoonlijke kaart die ik maak, en die bijvoorbeeld jullie buren nooit zullen versturen mocht er een huwelijk in aantocht zijn : )

Mocht je naar aanleiding van dit hele epistel nog vragen hebben. Neem dan gerust contact met me op, dit kan via de contact pagina, en is natuurlijk geheel vrijblijvend. 

 

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief 21% btw.

© 2013 - 2017 Studio LND | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie