Irma Woud - Communicatie & PR, NWB:

Linda heeft de NWB zeer geholpen met de opmaak van reglementen en jaarverslag. Daarnaast heeft zij diverse communicatiemiddelen voor ons ontworpen zoals: advertenties, flyers en posters, onder andere voor de Vierdaagse Apeldoorn en de vele Avondvierdaagsen. Ook heeft zij het jubileummateriaal ontworpen waarmee de NWB in 2014 haar 80-jarig bestaan gaat vieren. Dit betreft stoepborden, beachvlaggen en roll-up banners.

Linda is heel flexibel en kan snel schakelen. Zelfs als we haar op het laatste moment nog nodig hebben, staat ze voor ons klaar. Ook zorgt ze ervoor dat de NWB consequent blijft in het toepassen van de huisstijl. Kortom, Linda is onze steun en toeverlaat op het gebied van vormgeving!

Karin Uijt den Bogaard:

"Ik ken Linda van mijn werk als ontwerpster bij Oilily. Buiten mijn werk in Alkmaar ben ik altijd met bijzondere grote of kleine projecten bezig. Een van mijn grotere projecten was het ontwerpen van een dessin en het in rapport zetten ervan en daarna het ontwerp gebruiken voor een colbertjasje voor een vriend die heel veel van zeilen houdt. Omdat ik toen nog niet handig was met Illustrator en ik Linda iemand vind die heel makkelijk begrijpt wat je bedoeld, als je als creatief nog wat aan het fantaseren bent, daarom heb ik haar gevraagd mijn dessin te maken. Ik had wat plaatjes van bootjes en we hébben er samen de juiste kleur in bedacht. En toen heeft Linda het artwork gemaakt en een label voor in de nek van het colbert jasje. Linda houdt zich aan afspraken, ze denkt mee, ze is geduldig ( belangrijk voor een creatief) is zelf ook creatief en verrast je met haar ideeën. Ik heb haar daarom aanbevolen bij vrienden. Ze is veelzijdig en multi inzetbaar"

Susanne Breed Fotografie:

"Linda maakte mijn logo dat uitstekend past bij de huisstijl van mijn website."

© 2013 - 2017 Studio LND | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie