LND = Linda

Maar wie ben ik eigenlijk...

Leer mij een beetje kennen aan de hand van onderstaande punten.

 

3 dingen waar ik ongelofelijk trots op ben: 

- Mijzelf, dat ik een paar jaar terug het lef had om mij vol te storten op de studio en mijn vaste baan op te zeggen. Een duik in het diepe die ik zo weer opnieuw zou maken.

- Mijn man, dat hij deze sprong ook heeft durven nemen en mij daarin gesteund heeft. En daarbij ook onze zoontjes, maakt niet uit wat ze doen. Trots blijf ik op elke stap die zij maken en gemaakt hebben. (Jep ik ben op en top moeder)

- Dat jullie (mijn klanten), blij worden van wat ik maak, uit gedachtegangen, uit eigen ideeën en uit de ideeën die jullie mij aangeven. 

 

3 dingen die jullie niet van mij weten:

- Ik eigenlijk een stille, kat uit de boom kijkende, bescheiden meid ben die niet graag in het middelpunt van de belangstelling sta.

- Ik niet van sporten hou. Maar sinds een jaar volg ik hele fijne yogalessen in een yurt in mijn eigen dorp. En ik moet zeggen, dit lijkt eindelijk de juiste plek, juiste plaats, juiste groep en juiste instructrice te zijn. Waardoor ik ook echt naar de lessen ga en niet last moment af zeg omdat ik zo lekker op de bank zit. 

- Ik niet van de saaie herfst achtige winter en koude dagen van Nederland hou. Ik hou van zon en de heerlijke klimaten die daarbij horen. Overwinteren in een heerlijk subtropisch klimaat, liefst een mooi eiland met een fijn briesje, ik geef de mensen geen ongelijk. Any tips, let me know.

 

3 dingen die je niet van mijn studio zou verwachten:

- Ik maak eigenlijk altijd vrolijke berichten, maar ook voor een verdrietig familie bericht als een rouwkaart, kan ik jullie helpen om deze helemaal naar jullie wensen te maken. 

- In al mijn producten zit kleur maar ik ontwerp ook graag zwart/wit producten.

- Ik ook beginnende bedrijven kan helpen bij het creëren van hele huisstijlen en het goed doorvoeren hiervan.

 

1 geheimpje:

Ik jaloers kan zijn op super gave mega toffe producten van anderen. Maar ja, ik kan ook niet alles bedenken natuurlijk.

© 2013 - 2017 Studio LND | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie